Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın vakaları birhayli gestaltda en sık mukabillaşılan ve sağlam tehlikelere sefer heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çkızılışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması ammaçlanır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına nazaran belli yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış baplarının) belli durumlara gereğince TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara takkadak kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak gestaltda olmalıdır.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan dışarı çıkış esenlamanın cihetı düzen yangının gayrı alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının arama altına hileınması kolaylaşır ve henüz aşkın pert vermesi önlenir.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir yerının belirgin olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda kişi zayiatının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara muvafık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bir mimarida kullanılan ortak merdivenlerden yangın ve gayrı acil durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri vesair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir binadadır.

Elektrikler kesik başüstüneğunda bile geceleri parlayan bir kuruluşda olan bu makalelar ciddi durumların yol göstericisidir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Binanın sineinden bayağıya Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul selim inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

Bu baplar yapı taşı olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır olgunlaşmak üzere dü gruba ayrılır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve mütenasip yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page